HomeBook of fortune

Gokkasten bonus

Book of fortune is een mooie, goed verzorgde gokkast gemaakt door Amatic. Book of fortune is in steeds meer online casino's te spelen. Daarom geven we u graag wat uitleg over deze leuke video gokkast. Eerst zullen we u wat meer vertellen over de vormgeving van deze gokkast. De achtergrond waartegen de symbolen helder afsteken is donkerblauw. Op de achtergrond ziet u in de verte een kasteel staan. De symbolen verschijnen na een spin verdeeld over 5 rollen en 3 rijen zoals vrij standaard is voor een online gokkast. De symbolen die in Book of fortune worden gebruikt zijn onder andere uilen en kastelen. Het geheel doet al met al een tikkeltje middeleeuws aan. De geluidseffecten die in deze gokkast voorkomen passen goed bij dit thema. De naam van de gokkast is natuurlijk niet zo maar bedacht. Het Book of fortune is namelijk zelf ook één van de symbolen die in deze video gokkast voorkomen. Dit boek heeft zeer speciale eigenschappen die we straks uitgebreid aan u zullen uitleggen. Andere symbolen om goed in de gaten te houden zijn de vrouw en het kasteel. Deze symbolen kunnen u bij een combinatie over één van de winlijnen namelijk een hoop muntjes opleveren. Bij een volle winlijn met daarop 5 kastelen heeft u namelijk recht op 200000 muntjes. Voor een volle winlijn met 5 symbolen van de vrouw is dit aantal zelfs 500000!

Opties en instellingen in Book of fortune

Belangrijk om te weten voor u een gokkast zoals Book of fortune gaat spelen is natuurlijk de mogelijke inzet per spin. Deze kunt u in Book of Fortune eenvoudig aanpassen door de muntwaarde aan te passen. De laagste inzet die mogelijk is in deze video gokkast bedraagt 10 cent per spin. Wanneer u liever een wat groter bedrag inzet kan dit natuurlijk ook. De inzet in Book of Fortune kan maximaal oplopen tot 10 euro per spin. Er zijn verder nog een hoop andere instellingen die u naar uw hand kan zetten. Zo kan u natuurlijk het geluid van deze gokkast aan of uitzetten, ideaal wanneer u muziek wilt luisteren tijdens het spelen zonder dat het spel daar doorheen klinkt. Ook kunt u uw spins automatisch uit laten voeren door op de knop auto start te klikken. Een andere leuke optie is de functie gamble. Deze functie komt alleen in gokkast van Amatic voor en stelt u in staat uw winsten te vergroten. Nadat u een winnende combinatie hebt gevormd kunt u hier namelijk mee verder gokken door kaarten te raden. U hoeft alleen de kleur van de gegokkasten kaart juist te raden om uw hoeveelheid gewonnen muntjes te verdubbelen. Wilt u nog grotere winst dan kunt u er ook voor kiezen de soort te raden. Wanneer u bijvoorbeeld klaver raad en de kaart ook klaver is, dan wordt uw winst maar liefst 4 keer groter. Op deze manier kunt u uw winst makkelijk vergroten, al loopt u natuurlijk wel het risico uw winst te verspelen.

Extra's in Book of fortune

Het Book of fortune vervult dus een speciale rol in deze gokkast. De rol die dit boek vervult is eigenlijk dubbel voordelig voor u. Het boek vervult namelijk zowel de functie van wild symbool als die van scatter symbool. Daarnaast is het boek ook nog een gewoon symbool dat muntjes oplevert. Bij 4 boeken op één winlijn ontvangt u namelijk al 4000 muntjes. De functie van wild symbool zal de meer ervaren spelers van gokkast zeker bekend zijn. Een wild symbool is een symbool dat ieder ander symbool kan vervangen in een combinatie. Met een Book of fortune op uw rollen maakt u daarom een grote kans op een winnende combinatie. Dan de functie van scatter symbool. Deze functie vervult het boek alleen als er 3 of meer van zijn op de rollen, ongeacht of ze op één winlijn liggen. Wanneer u 3 boeken heeft ontvangt u 10 volledig kosteloze bonus spins. Tijdens deze bonus rondes heeft u grotere kans op prijzen dan tijdens de normale rondes. Dit komt doordat een extra symbool wordt aangewezen als wild. De extra's maken het spelen van Book of Fortune nog spannender.