HomeDiamonds on Fire

Gokkasten bonus

Wanneer je Diamonds on Fire gokkast van Amatic opent zal je eigenlijk direct opvallen waarom deze, deze naam heeft. Op de vijf rollen van de gokkast vindt je namelijk niks anders dan kleurrijke edelstenen, waaronder natuurlijk de diamanten maar ook robijnen, topazen en anderen gekleurde edelstenen. Kijk je naast de rollen dan zie je de in totaal 50 winlijnen van de gokkast weergegeven staan in twee rijen. Volg je deze twee rijen met winlijnen naar beneden dan kom je uit bij twee zwarte rechthoeken met gele letters daar in. In deze twee rechthoeken kun je je inzet per spin (rechts) en je actuele balans (links) vinden.

Besturing van de Diamonds on Fire gokkast

Ga je verder naar beneden dan kom je uit bij de besturingsknoppen van de gokkast. De eerste knoppen die je gaat vinden en die van belang zijn, zijn de bet en lines knoppen. Met deze twee knoppen kun je namelijk voor en tijdens het spelen je inzet en het aantal speellijnen aanpassen. Met behulp van de lines knop kun je aanpassen met hoeveel speellijnen je speelt, hierbij heb je de keuze uit alle tientallen tussen de 10 en 40. Wanneer dit ingesteld hebt kun je met behulp van de betknop instellen hoeveel geld je per winlijn in wilt zetten. Hierbij kun je kiezen uit bedragen die variëren tussen de één eurocent en 50 eurocent.

Als je dit allemaal gedaan hebt en je hebt de gewenste inzet ingesteld, dan kun je beginnen met spelen. Hiervoor heb je twee verschillende mogelijkheden, namelijk iedere spin handmatig starten of de gokkast iedere spin laten starten. Wil je iedere spin handmatig starten, dan druk je op de startknop. Heb je liever dat de gokkast automatisch na het eindigen van een spin zelf een nieuwe spin start, zodat je niet continu hoeft te klikken, dan druk je op auto start knop. Om de autostartfunctie tijdens spelen weer uitschakelen, omdat je bijvoorbeeld je inzet aan wilt passen, druk je nogmaals op de auto start knop.

Bonusspel van de Diamonds on Fire gokkast

Wanneer je naast de lines knop kijkt zie je de gamble knop, met de gamble knop kun je het bonusspel van de gokkast activeren. Het bonusspel zal wanneer gamble knop indrukt automatisch geopend worden, wanneer je op een spin een winst behaald hebt. Speel je echter met de startknop dan kun je er ook voor kiezen om deze pas te activeren wanneer je daadwerkelijk op een spin een winst behaald hebt.

Zodra het bonus spel zich opent zal je in het midden van het scherm een stapel speelkaarten zien liggen. Het doel van het bonusspel is dat je gokt welke kaart bovenop deze stapel met speelkaarten ligt. Hierbij kun je gokken op of de kleur of de afbeelding van de kaart. Om op de kleur te gokken druk je op één van de twee kleurknoppen, om op de afbeelding te gokken druk je op één van de vier afbeeldingsknoppen. Wanneer je dit gedaan hebt zal automatisch de kaart getrokken worden en kun je zien of je gewonnen hebt. Heb je de goede kleur gegokt, dan wordt je winst uit je spin verdubbeld en heb je de goede afbeelding gegokt dan wordt je winst uit je spin zelfs verviervoudigd. In beide gevallen mag je ook met je nieuwe totale winst een nieuwe gok wagen.

De kanttekening aan dit hele verhaal het is echter wel, dat wanneer je het verkeerde antwoord geeft je alles wat je ingezet hebt verliest. Om te voorkomen dat je alles verliest is er daarom de mogelijkheid om maar met de helft van je winst te spelen, dit doe je met behulp van de halfknop, welke onder het scherm staat. Ook kun je er voor kiezen om helemaal niet meer te gokken, bijvoorbeeld omdat je meermalen het goede antwoord gegeven hebt en op die manier een mooi bedrag bij elkaar gespeeld hebt. Wil je dan al je winst uit laten betalen, dan druk je op de collect knop, welke naast de halfknop staat.

Het uitbetalingsmenu van de Diamonds on Fire gokkast

Wanneer je dit gedaan hebt dan zal je terugkeren naar de gokkast, druk dan op de letter P van je toetsenbord dan kom je in het uitbetalingsmenu. In het uitbetalingsmenu valt te lezen dat het mogelijk is om tot wel 1000 keer per spin je inzet winnen. Ook is het mogelijk om niet alleen op de winlijnen, welke de tweede pagina kunt vinden zijn, te winnen. Er is namelijk de scatter afbeelding, welke op iedere positie uitbetaalt en niet alleen op een winlijn. Ook is er nog de Wild afbeelding, deze zorgt er voor dat al onderbroken lijn alsnog uitbetalen, omdat deze iedere gewenste afbeelding aan kan nemen. Als je naar de volgende pagina menu gaat, zie je alle winlijnen afgebeeld staan, deze betalen allen van links naar rechts uit.