HomeGolden Book

Gokkasten bonus

Wanneer je de Golden Book gokkast van Amatic opent zal je eigenlijk direct iets vreemds opvallen. De vijf rollen van de gokkast zijn namelijk niet symmetrisch, maar de eerste, derde en vijfde rol hebben vier afbeeldingen en de andere twee rollen maar drie. Om deze reden heb je ook geen winlijnen op de gokkast, maar heb je de mogelijkheid om op 576 verschillende manieren te winnen. Het is namelijk zo dat alle combinaties van links naar rechts bij opeenvolgende afbeeldingen uitbetalen. Ook is het mogelijk om meerdere combinaties per spin te hebben. Wanneer verder naar de rollen kijkt dan zal je zien dat de gokkast zich afspeelt in de Arabische wereld. Zo zie je paleizen, prinsen, prinsessen, luipaarden en Arabisch vormgegeven letters. Als wat verder naar beneden gaat dan vindt je onder de rollen twee zwarte rechthoeken met daarin gele letters. In deze twee rechthoeken zijn je inzet (rechts) en je balans (links) weergegeven.

Besturing van de Golden Book gokkast

Onder je inzet en balans vindt je de besturingsknoppen van de gokkast. De eerste knop die van belang is voordat je gaat spelen is de bet knop. Met deze knop kun je namelijk voor en tijdens het spelen je inzet aanpassen. Je hebt hier de keuze uit bedragen die variëren tussen de 10 eurocent en 20 euro.

Heb je je inzet ingesteld dan kun je beginnen met spelen. Dit doe je bijvoorbeeld door de startknop in te drukken, druk op de startknop dan zal de gokkast een enkele spin spelen, waarna je als je wilt, je je inzet aan kunt passen of direct weer een spin kunt starten door normaals op de startknop te drukken. Heb je liever dat de gokkast automatisch na het eindigen van een spin een nieuwe spin start, zodat je niet continu hoeft te klikken, dan druk je de auto start knop. Wil je echter tijdens het spelen met de auto start functie iets aanpassen aan de gokkast dan zal je eerst deze uit moeten schakelen, dit doe je door nogmaals op de auto start knop te drukken.

Bonusspel van de Golden Book gokkast

Een reden waarom je dit zou willen doen is bijvoorbeeld omdat je de gamble functie wilt schakelen. Wil je namelijk het bonusspel van de gokkast spelen dan moet je deze als je met autostart speelt al van te voren inschakelen. Speel je met de gewone startknop, dan zal je zien dat de gamble knop gaat knipperen wanneer je een winst behaald hebt, en dan kun je ook het bonusspel spelen.

In het bonusspel zie je in het midden van scherm een stapel speelkaarten liggen, het is aan jou om te raden welke kaart boven op deze stapel ligt. Dit doe je door op of de kleur of de afbeelding van de kaart te gokken. Je keuze hiervoor kun je doorgeven door op één van de twee kleurknoppen of één van de vier afbeeldingsknoppen te drukken. Heb je dit gedaan dan zal de kaart getrokken worden en zal je weten of je gewonnen hebt. Heb je het goede antwoord gegeven op de kleur dan wordt je winst uit je spin verdubbeld en heb je de goede afbeelding gegokt dan wordt je inzet zelfs verviervoudigd. Ook krijg je de mogelijkheid om nogmaals een gokje te wagen met je nieuwe totale winst.

Er is wel een kanttekening aan dit alles, het namelijk zo dat als je het antwoord fout hebt je je totale winst uit je spin verliest en dan keer je ook terug naar de gokkast. Om te voorkomen dat je met lege handen komt te staan kun je er voor kiezen om de helft van je winst uit te laten betalen voordat je een gokje waagt. Dit doe je met behulp van de halfknop. Ook kun je er voor kiezen om je gehele winst uit te laten betalen en terug te keren naar de gokkast. Om alles uit laten betalen en terugkeren naar de gokkast druk je op de collect knop.

Uitbetalingsmenu van de Golden Book gokkast

Wanneer je terug gekeerd bent op de gokkast en je drukt op de letter P van je toetsenbord dan kom je uit in het uitbetalingsmenu. In het uitbetalingsmenu valt te lezen dat het mogelijk is om tot wel 50 keer je inzet te winnen per combinatie per spin. Ook is mogelijk om 10 gratis bonus spins te winnen, wanneer je drie of meer Golden Book afbeeldingen hebt tijdens een spin. Ga je een pagina verder menu dan krijg je nogmaals uitleg over de 576 verschillende winmogelijkheden die je hebt. Ga je nog iets verder dan kom je ook nog de WIld afbeelding tegen in het menu. Deze afbeelding is namelijk bijzonder, deze kan namelijk iedere andere afbeelding aannemen, de enige uitzondering hierop is de Golden Book afbeelding.