HomeHot neon

Gokkasten bonus

Een leuke gokkast die steeds vaker wordt gespeeld is Hot neon. Deze gokkast is ontwikkeld door het nog altijd groeiende Amatic. Amatic is een producent uit Oostenrijk die probeert haar gokkast aan te laten sluiten bij de wensen van de spelers. Dit houdt concreet in dat de meeste spellen die door Amatic gemaakt zijn ook zonder uitleg goed te begrijpen zijn. Toch zullen we de gokkast Hot neon uitgebreid voor u bespreken, misschien niet omdat het nodig maar wel omdat het kan helpen een goede afweging te maken of deze gokkast bij u past of niet. Een belangrijk aspect van een gokkast is natuurlijk de sfeer waarin deze zich afspeelt. Bij Hot neon is de sfeer vanaf het begin van het spel vrolijk te noemen. Zodra u het spel start hoort u een vrolijk deuntje en ook de vrolijke kleuren waarin de naam van de video gokkast staat geschreven draagt bij aan deze sfeer. De donkerrode achtergrond laat de ietwat doffe symbolen toch goed opvallen. De symbolen die in de gokkast Hot neon gebruikt worden zullen de meer ervaren spelers van gokkast vast vaker tegengekomen zijn. Het zijn namelijk vrij traditionele symbolen die ook in gokkasten veel voorkomen zoals citroenen, watermeloenen en kersen. Net als de symbolen is ook de opbouw van Hot neon vrij gangbaar. De 15 symbolen zijn namelijk over 5 rollen en 3 rijen verdeeld zoals bij het gros van de gokkast het geval is.

Inzet en instellingen

Voor u begint met het spelen van Hot neon moet u natuurlijk eerst weten hoeveel geld u wilt inzetten per spin. Dit bedrag moet natuurlijk wel binnen de minimale en maximale inzet grens van Hot neon vallen. Uw inzet kunt u in deze gokkast alleen aanpassen met de knop Bet. Het aantal winlijnen staat namelijk al vastgesteld op 5 en is niet aan te passen. De minimale inzet waarmee u in Hot neon een spin kunt spelen is 10 cent. Deze ondergrens maakt het mogelijk voor mensen met een smal budget om deze gokkast te spelen voor een klein bedrag. Als u liever wat meer inzet, kunt u uw inzet maximaal verhogen tot 10 euro per spin. Als u uw inzet heeft bepaald heeft u twee mogelijkheden om uw eerst spin te beginnen. U kunt op start drukken waarna u iedere volgende spin opnieuw handmatig zult moeten beginnen. Ook kunt u kiezen voor auto start als u liever heeft dat uw spins automatisch worden uitgevoerd. De spins gaan dan door totdat u de optie auto start uitzet. Andere instellingen die u zelf aan of uit kunt zetten zijn de geluidseffecten en gamble. Over de functie gamble zullen we onder het volgende kopje nog wat meer vertellen. Links bovenin de gokkast kunt u ook nog de taal van het spel veranderen. Nederlands is helaas niet mogelijk maar Duits, Spaans en Engels bijvoorbeeld wel.

Bonus en gamble

Er is in Hot neon een tweetal extra's dat u naar flinke winsten kan leiden namelijk het scatter symbool en de functie gamble. Het scatter symbool is een blauwe ster met een rode achtergrond dat u om te beginnen muntjes op kan leveren. Bij 5 van deze symbolen op één winlijn wint u maar liefst 10000 muntjes. Maar dit symbool heeft nog een andere functie. Wanneer er drie of meer van deze symbolen op een willekeurige plek op de rollen verschijnen ontvangt u namelijk 15 bonus spins. Deze bonus spins zijn een soort gratis rondes die u zonder dat ze u geld kosten een hoop winst kunnen bezorgen. De winsten die u in deze bonus rondes maakt worden bovendien nog eens allemaal verdrievoudigd. Tijdens de bonus spins kunnen ook gewoon scatter symbolen verschijnen waardoor u nog meer bonus spins kunt winnen. Als u tijdens deze bonus rondes nou een flinke winst hebt gemaakt en die graag nog verder wilt vergroten, dan biedt de functie gamble uitkomst. Deze functie laat u namelijk verder spelen met u gewonnen muntjes door u de kleur of soort van een gesloten kaart te laten raden. Wanneer u de kleur van de kaart goed weet te raden levert dat u een verdubbeling van uw winst op. Bij het raden van de goede soort wordt uw winst zelfs verviervoudigd.