HomeWild 7

Gokkasten bonus

Een mooie en aanstekelijke gokkast die steeds vaker in online casino's opduikt is Wild 7. Wanneer u deze gokkast speelt wordt u als het ware meegezogen in dit spannende spel. Deze gokkast is geproduceerd door het Oostenrijkse Amatic dat de laatste jaren steeds populairder wordt. Dat is niet zo gek want Amatic stelt de wensen van de spelers van gokkast centraal in haar ontwerp. Dit resulteert vaak in aanstekelijke en eenvoudige gokkast zoals Wild 7. Deze simpele gokkast beschikt over alles wat een gokkast moet hebben. De opmaak en opbouw van Wild 7 zijn niet heel bijzonder voor een gokkast. De 15 fruitige symbolen zijn verdeeld over 5 rollen en 3 rijen. De donkerrode achtergrond met bovenin tussen de vlammen de naam van het video gokkast geschreven doet stijlvol aan. Wanneer u deze gokkast gaat spelen is het natuurlijk wel fijn wat meer over instellingen en extra's te weten te komen. Op deze twee onderwerpen komen we straks terug. De meest waardevolle reguliere symbolen zijn natuurlijk buiten die extra's het meest interessant. De meest waardevolle van alle reguliere symbolen is toch wel de watermeloen. Met een volledige winlijn van 5 van deze watermeloenen heeft u recht op 4000 muntjes. De speciale symbolen zoals wilds en scatters leveren nog meer op maar hier komen we zo onder extra's op terug.

Instellingen van Wild 7

Alvorens u met het spelen van Wild 7 gaat beginnen is het natuurlijk fijn om te weten welke instellingen u allemaal aan kunt passen. Laten we links bovenin het speelveld beginnen waar u een symbool voor het geluid, een vraagteken en een vlaggetje ziet. Het geluid kunt u hier eenvoudig aan en uitzetten, fijn voor wanneer u bijvoorbeeld onder het spelen muziek wilt luisteren. Het vraagteken leidt u naar de paytable waar u precies kunt zien hoeveel welke combinatie u op zal leveren. Het vlaggetje staat voor de taal waarin u Wild 7 speelt, deze staat standaard op Engels maar kan veranderd worden naar bijvoorbeeld Turks of Spaans. Dan de instellingen die u onderin uw beeld ziet. We beginnen met Bet waar u uw muntwaarde en dus uw inzet mee kunt bepalen. Deze knop stelt u in staat te variëren met uw inzet tussen de 10 cent en de 10 euro. Deze brede grenzen maken dat Wild 7 voor spelers met diverse budgets te spelen is. Als u uw inzet heeft bepaald kunt u met de buitenste knoppen op de onderste rij beginnen met spelen. Start betekent dat u 1 spin begint en met auto start zal automatisch een aantal spins achter elkaar gestart worden. De knop exit wijst zichzelf natuurlijk en is alleen als u wilt stoppen. Dan blijft alleen de knop gamble nog over, deze staat voor een speciale functie die alleen Amatic aanbiedt. Hiermee kunt u namelijk na een winnende combinatie doorspelen met uw winst. U moet hiervoor de kleur of soort van een gesloten kaart raden. Dit is een leuke extra voor mensen die van risico en grote winst houden.

Extra's

Zoals zoveel moderne online gokkasten heeft ook Wild 7 een aantal extra's die het spelen nog leuker en spannender kunnen maken. Er zijn in Wild 7 twee bijzondere symbolen namelijk de wild en het scatter symbool. Zoals de naam van deze gokkast al zegt is de 7 hier het wild symbool. Buiten dat dit symbool u bij een volle winlijn maar liefst 30000 muntjes oplevert heeft het ook een bijzondere functie. Het wild symbool is namelijk in staat ieder ander symbool te vervangen indien dat een winnende combinatie oplevert. Tevens verdubbeld de winst die u maakt als een 7 deelneemt in een winnende combinatie. Er is één uitzondering op de symbolen die de wild kan vervangen namelijk de scatter. Ook dit symbool neemt namelijk een speciale plaats in in Wild 7. De groene ster met de blauwe achtergrond trekt zich namelijk niks aan van winlijnen. Wanneer er 3 of meer van deze symbolen op de rollen staan heeft u altijd prijs. Bij 3 symbolen is die prijs slecht 600 muntjes, bij 4 symbolen al 3000 muntjes. En bij het maximale aantal van 5 symbolen is uw prijs zelfs 15000 muntjes.