HomeWild shark

Gokkasten bonus

Eén van de gokkasten die de laatste tijd steeds meer gespeeld wordt is Wild Shark. Deze bijzondere gokkast is gemaakt door Amatic en combineert een fraaie vormgeving met een spannende gokkast. Amatic biedt u met Wild Shark een complete gokkast ervaring met alles wat daarbij hoort. Het begint al wanneer u het spel opstart en een opzwepend deuntje te horen krijgt. Vervolgens ziet u een donkerblauwe achtergrond waar het watergevoel letterlijk van af spat. Deze mooie achtergrond maakt dat de kleurrijke symbolen zeer duidelijk zichtbaar zijn. Voorbeelden van symbolen zijn vele soorten vissen, schildpadden en schelpen. Wanneer u tussen deze symbolen een combinatie maakt klinkt wederom een vrolijk deuntje. De maar liefst 50 winlijnen die er in Wild Shark voor moeten zorgen dat u winnende combinaties kan vormen staan in vrolijke kleuren aan de zijkant van deze gokkast. Al deze details samen maken de vormgeving van Wild Shark erg mooi en vrolijk. Niet alleen de vormgeving van Wild Shark is niet alledaags. Ook het aantal symbolen dat verschijnt na een spin is anders dan bij de meeste andere gokkasten. Waar de meeste andere video gokkasten 15 symbolen tonen, daar heeft Wild Shark er maar liefs 20. Deze 20 symbolen worden verdeeld over 5 rollen met ieder 4 symbolen daarop.

Instellingen en mogelijkheden

Voor u begint met het spelen van Wild Shark is het van belang dat u weet welke instellingen u aan heeft staan. Er zijn een hoop instellingen in Wild Shark die u zelf aan kunt passen, waarvan de inzet en het aantal winlijnen misschien wel het belangrijkste zijn. Voor u uw inzet bepaald kunt u het beste eerst bepalen met hoeveel winlijnen u wilt spelen. In Wild Shark kan het aantal winlijnen variëren van minimaal 10 tot maximaal 50. Het voordeel van spelen met weinig winlijnen is dat u ook een lagere inzet kan kiezen. Met meer winlijnen maakt u logischerwijs wel meer kans op prijzen. Behalve met de winlijnen kunt u uw inzet natuurlijk ook aanpassen door de muntwaarde te veranderen. Met het minimale aantal winlijnen van 10 en de minimale muntwaarde van 1 cent kunt u zo uitkomen op een inzet van 10 cent per spin. Dit lage bedrag als minimale inzet per spin zorgt dat de drempel om Wild Shark te spelen niet te hoog is. Als u liever wat hoger inzet speelt u met meer winlijnen en een hogere muntwaarde. Als u deze allebei op het hoogst mogelijke niveau hebt staan kunt u tot een maximale inzet van 10 euro per spin komen. Een leuke mogelijkheid om uw winst in gokkast van Amatic verder op te hogen is gamble. Deze functie laat u na een winnende combinatie verder spelen met de muntjes die combinatie op hebben geleverd. U kunt uw winst verdubbelen door de juiste kleur te raden bij een gesloten kaart. Wanneer u de juiste soort raadt levert dat u zelfs een verviervoudiging van uw winst op.

Bijzondere symbolen in Wild Shark

Er zijn in deze gokkast natuurlijk een hoop verschillende symbolen waarvan de meeste u gewoon een aantal muntjes opleveren bij een combinatie. Toch zijn er ook twee bijzondere symbolen die over extra eigenschappen beschikken en u naar grotere winsten kunnen helpen. Allereerst is dit de naamgever van dit de Wild Shark. Deze gevaarlijke haai heeft de in gokkast vaak genoemde wild functie. De functie van wild houdt in dat dit symbool ieder ander symbool kan vervangen om zo een winnende combinatie te maken. In Wild Shark kan dit bijvoorbeeld betekenen dat u met twee schildpadden en een haai op dezelfde winlijn al recht hebt op een prijs. Een wild symbool betekent al met al een grotere kans op winnende combinaties en dus op winst. Het bonus symbool is het enige symbool dat de Wild Shark niet kan vervangen. Dit bijzondere symbool dat alleen op de middelste 3 rollen voorkomt kan u aan gratis bonus spins helpen. Wanneer eer 3 of meer van deze symbolen verschijnen ontvangt u 5 van deze bonus spins. Tijdens deze bonus spins kunt u zonder zelf geld in te zetten toch hele flinke prijzen winnen. Het bonus spel is zeker een leuke toevoeging aan Wild Shark dus!